FOLLOWER

Sunday


Taken Now ,

HuaHua , HAPPY sungguh ceq hari nohhh ! haha thanks kepada akak zetty sebab bgy cadangan itu yeah ! Akhirnya aku luah kan jugakk apa yg aku rase selama niee haha . Tak menyesal kan i tnye you tady . Uhmm sekarang die kat taiping , balik rumah ayah diee sebab rindu yang amat . Kalau korang nak tahu die tinggal ngan mak dan abng die di nilai then ayah die kat taiping . Dorang duduk berasingan sebab faktor kerja okayy jangan nak shakap bukanbukan aku sepak kau kunk ! Heyy brother brother di luar sane , kau jangan nak mengedik dengan Gemuk aku okay kalau tak memang aku criy kau kat luar nty ! haha mcam kuat jee kan :) Actualy takut gakk niee die balik taiping sebab sane ramai member-member die suka sangat nak mengedik dengan die kan tapy tak apa larhh 2 minggu jee kan bukan nyaa lama . Janji die dapat lepas kan rindu diee kat ayah diee pun okay kan . Aku tak ade larh kejam sangat (!) Kesian sayang aku perjalanan jauh kan , mesty penat HAHA . Ehh kenape larhh aku happy sangat ahhh malam niee ! OMG aku dilamun cintaa . HAHA ILOVEYOU LARH SAYANG ! tak ada apa yang boleh pisahkan kita selaen mati okayy :)

Okayy sekarang aku nak story pasal kucing kesayangan aku iaitu comel . Kelakar sangat tengok peragai diee dah macam manusia pun ade gak . Tady aku bawak die maen dalam bilik aku then mase aku tidur kat atas lantai die nak maen cakcak pulakk kan . Aku bangun diee nak lari larhh konon tapy lastlast badan die tersangkut kat tali batal peluk aku . Punya bising suara diee kan dah macam nak gaduh aku tengok tady . Aku pun pandai sangat pegy pegang badan diee free-free jee kene cakar dalam kowt lukaa diee . esheshh comelcomel ! Pastu time mak aku peluk die , ekor die basah sebab apa korang tahu ? sebab die terkencing . HAHA kelakar kowtt terus kembang jee bulu diee sebab takut yang amat ! banyak pulak kencing diee (!) Uhh penat aku mencuci tady . kalau korang nak tahu kucing aku niee unik sikit . Die tak mcam kucing laen , peragai dah macam baby jee . mengada-ngada jee lebih ! haha okayy larh nak tido byeebyee

Gendang gendut tali kecapi, sudah bace duduk diam diam