FOLLOWER

Tuesday

                           


MY BIG FAMILI 


Cikgu Saya


Alhamdulilah ....

Buat dua kali nya aku kene sesak nafas di sekolah . Errr saket gilee dada aku baii nak cakap pun susah larhh kan sebab saket yang amat rase macam dada niee sempit sangat :( . Korang nak tahu macam mane aku boley kenee ? Macam niee , First aku datang sekolah aku okeyy sahaja boley gelak-gelak dan sebagainyaa . Tapi mase aku masuk kelas sivik aku rase macam nak muntah then aku pegy larh toilet sekolah aku yang sangat cantek tuy kan HAHA , aku masuk jee aku terhidu asap rokok free jee kat situ . Driy situ aku start sesak nafas . Time tuy aku boley control lagy larhh tapy time dalam kelas subjek prinsip akaun aku dah susah sangat nak nafas . Aku pun nafas larh dalam plastik yang aku bawak tuy untuk pulih kan balik nafas aku sampai syafeq cakap 'Oitt kau isap Gam kee' sengal kan kawan aku niee . Cikgu Rosmawati masuk jee aku dah makin teruk macam hari jumaat tuy . Nasib baik larh ade syafeq , ameerul irfan , demitri dorang tolong aku time aku nak pitam tuy . Cikgu rosmawati sruh dorang bawak aku pegy bilik rawatan , kat situ macam-macam berlaku . Yang paling aku tak boley lupa timey aswad buat lawak , aku dah larh sakit die boley lagy buat lawak kann kat situu . Tergelak gakk larh aku kat situu tapy aku batuk after gelakk . Tapi aku rase terharu gakk ramai kawan aku tolong aku tady :) thanks sangat sebab tolong aku . Tanpa korang sape larh nak tolong aku tady kann entah hidup ke mati kalo korang tak ade . Korang nak kenal takk hero-hero tuy ? japp yee saya COPY gambar dorang ....


demitri rohaizad

            shafeq ramli 

Itu larh mereka , actualy ramai lagy tapi tak ade gambar dorang larhh . 
                              
             





Gendang gendut tali kecapi, sudah bace duduk diam diam