FOLLOWER

Wednesday


Assalamualaikum , sehat semua hari niee ? Kalau sehat bagus kalau tak pegy klinik nohh boleh dapat MC kalau tak dapat buat muka kasihan dekat doktor tu comfrom lah kau dapat ....... penyepak ! Haha actualy aku tak tahu nak update apa kat blogger niee sebab no story lahh jepp . Tapy lepas aku buka youtube and layan lagu Nabil-hati ini terus ade mood aku nak update haha . Apa mimpi aku buka lagu itu pun aku pun tak tahu . After naik cuti hari tuy aku buat sekolah tu bapak aku ade share sebab sesuka hati aku nak pegy ke takk . Kalau aku cakap 'mama esok tak nak pegy sekolah' mak aku mesty buat muka :) haha . Goodiee sebab dapat duduk rumah and tak payah nak jage pagar sekolah uhh . Dah naik bohsan lahh jage pagar tuy , dari awal tahun bai aku jage pagar besi tuy sampai budak budak niee dah naik muak tengok muka aku kat pagar uhh kan kan kan . Secara jujurnyalah aku rase macam nak letak jawatan sebagai pengawas sekolah . Uhh pening kepala aku dok pikir nak letak ke takk . Aku rase macam dah malas nak jady pengawas yelah lagy pun aku bukanNya baik sangat nak jadi pengawas sekolah . Rindu pulak nak jadi pelajar biasa yang kene beratur dekat perhimpunan , kene spokcek dengan pengawas krek , pakai baju putih :) Ohh tuptup aku dah nak SPM kan tahun depann , kejapp jee aku nak habis sekolah dahh . RINDU lahh aku nty dengan kehidupan sebagai seorang pelajar sekolah . Tapy apa apa pun aku kene komited sebab SPM tuylah akan baut hidup aku cerah satu hari nanti . Kalau boleh lah aku nak jady Medical Asistant , best nyaa kalau aku dapat jady MA . Aku suka tengok darah , luka luka besar dan yang paling penting aku dapat tolong ramai orang . Harap harap cita-cita aku tercapai . AMIN :) Okaylah aku nak amik kesempatan nie nak ucapakan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepada semua umat islam di muka bumi allah .

Gendang gendut tali kecapi, sudah bace duduk diam diam