FOLLOWER

Thursday


GO MALAYSIA 




Heyy you guyss , korang tengokk bolaa tak malam niee ? Err sumpah menyakitkan hati kau tahu , rase macam nak jee aku tembak pemain singapore yang over tuy ! Sikit sikit jatuh , ehhh bapak lemah pemain singapore nieeee . Tengok pemain malaysia relakss jee tak ade mengada ngada macam pemain singapore . Berlakonn jee 24 jam kan , nak kalah buat cara kalah lahhh ! Pengadil niee pun satu jangan lahhh nak berat sebelah kunk aku sepak kau laju laju #macam berani pulak kan ! haha . Apa apa pun aku bangga dengan Khairul fahmi penjaga gola malaysia sekarang , Hebattt awww . Kalau tak ade die aku rase dah banyak gol pasukan lembik tuy dapat . Kalah menang adat pertandingan kan so redha jee kalau kalah sebab pemain kita dah berusaha cuma tak ade rezeki jee tapy kalau menang kan ALHAMDULILAH ! 





GOOD JOB KHAIRUL FAHMI 




Gendang gendut tali kecapi, sudah bace duduk diam diam